Tag på storbyferie til prag

Piaskogberg

Tag på storbyferie til prag

7. juli 2021 Blog 0

Drømmer du også om at tage på storby ferie – så skal du klart opleve Prag!

Hvorfor? jo nu skal du høre, alt hvad du bør vide om prag – vil jeg uddybe for dig. For prag er en helt fantastisk og smuk by, som enhver storbyelsker bør opleve. 

Med en Storbyferie i Prag får du de bedste oplevelser. 

Prag er nemlig en helt fantastisk by og særligt, hvis du elsker storbyer i fulde drag. Du kan her opleve gamle brostensbelagte gader, en masse kulturelle seværdigheder og et hav af gode og billige restauranter. Hvem elsker ikke god mad til billige penge? ‘

Du kan få arrangeret en grupperejser til Prag som storbyferie – Her kan i bl.a. få glæde af teambuilding, kulinariske oplevelser, kulturelle indslag og en arkitektur man kan nyde hver evigt eneste dag. Du vil opleve så mange spændende aktiviteter til grupperejsende. Her kan i netop også få glæde af oplevelser som indebærer Escape rooms, sportsaktiviteter, sociale aktiviteter, bryggerier, museer, teatre, koncertsale – Det hele foregår i Prag – ja, hvad man dog ikke kan opleve i prag? 

Endnu en fordel er de lave priser. Det er en meget billig destiniation og du kan få god mad for bare 50 kr. pr. person inkl. drikkevarer. Det må jeg sige – det er lige noget for dem på SU – hvis dette er tilfældet. Men alle elsker da, at man kan spare penge på mad og så i stedet shoppe løs i byen for pengene. Husk en stor kuffert. 

I prag må du altså også lige prøve deres verdensberømte øl. Tjekkiet er verdensberømt for deres øl og den kan fortsat købes til meget lav pris. 

I kan få hjælp til at planlægge den perfekte rejse til Prag. 

Dette siger nogle af de rejsende om deres oplevelse til prag: 

nemt fra start til slut. Lige fra start til slut, følte vi, at vores behov blev dækket. Det hele gik som det skulle. Turen derned var fin, chaufførene var behagelig og vi blev mødt af danske guider, som virkelig var effektive og hjælpsomme. Vi havde kun brug for assistance en enkelt aften, og selv da vi ringede kl 23 og vækkede den kære guide, så var guiden klar med hjælp. Det var altså i orden. Derudover var det også nogle favorable priser. Det gælder både rejsen derned og selve opholdet. Næste gang vi skal have en god rejse, med gode priser og god service, så kan det kun blive med Jeresferie.

Det er altså det hele værd og med de gode anmeldelser, hvad venter du så på? bestil nu!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *