Ømme og trætte muskler efter træning?

Piaskogberg

Ømme og trætte muskler efter træning?

5. maj 2021 Blog 0

Øm og træt i musklerne efter træning? 

Sommeren nærmer sig og du får sikkert trænet en del, men hvad så hvis du mærker ømhed? Hvad gør du så? Her får du en guide til bedre restituation og mere velvære. 

Av, av, av. Følelsen efter at have trænet ben efter en lang pause på flere uger. Det kan være så smertefuldt. Men hvad, hvis jeg fortalte dig at der fandtes en løsning på ømheden og at der faktisk ikke skal så meget til for at du føler dig bedre tilpas igen? 

Med en massagepistol til ømme muskler får du muligheden for at have en selvkørende klinik derhjemme til alle de gange, du har behov for en omgang massage og din kæreste ikke lige orker at give dig en omgang denne kan du købe hos Nettofitness.dk

F.eks. kan du investere i en Painhunter Massage Gun som er en rigtig effektiv massagepistol. Her får du muligheden for at massere ømme muskler samt andre områder der måtte trænge til en dybdegående massage. Den er ledningsfri og nem at betjener og du kan faktisk selv bare gøre det HELT UDEN HJÆLP! Det er da utroligt fantastisk. Nok noget de fleste ville sætte pris på og have gavn af, særligt hvis man er en ægte træningsentuasiast. Uanset hvor meget du træner, så vil du altså stadig få gavn af produktet. 

Hvad kan man ellers gøre? 

Et andet godt råd er at opvarme inden du træner, på den måde varmer du musklerne op og dermed mindsker risikoen for store smerter. Du kan også slutte træningen af med en omgang yoga og strække grundigt ud. Det betyder ikke at du ikke vil mærke smerte, men du vil føle dig bedre tilpas og kan dermed tilknytte din massagepistol som en del af rutinen. Så du mindsker risikoen for alt for meget smerte og ømhed. Uanset hvad, er massage en dejlig ting at få og hvis din kærester beder om massage og du ikke selv orker, kan du med fordel også bruge massagepistoen på din partner. 

Der findes forskellige typer af massagepistoler, så det handler om at finde den rette til ens behov. Men husk også en masse god søvn, for søvn og protein er med til at hjælpe din krop med at restiturere grundigt og dette kan være en fordel for også at mindske smerterne. Tag evt. noget massage olie på de områder du vil massere, det kan virkelig gøre en verden til forskel. Så sover du også bedre. 

Du kan læse videre i artiklen Dette hjælper på dine ømme muskler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *