6 gode grunde til at vælge ECIT som IT-hoster

Piaskogberg

6 gode grunde til at vælge ECIT som IT-hoster

10. marts 2021 Blog 0

Står du og skal finde et kompetent IT-hosting firma, så er ECIT løsningen. Her får du høj stabilitet og sikkerhed, som bliver matchet til dine specifikke behov. Du undgår på noget tidspunkt at føle at dit IT-setup ikke understøtter dine forretnings ambitioner, når du vælger ECIT. 

Inde på Hosting af server kan du læse mere om ECIT, deres service og hvad de kan tilbyde dig. Herunder finder du seks gode grunde til at vælge ECIT som IT-hoster:

1. Skræddersyet løsning

ECIT tilbyder løsninger af IT-hosting, som skræddersys efter din forretnings behov. Det vil sige at selve flytningen af din data op til skyen vil ske i dit tempo, så dit firmas data kan følge med. Du kan også vælge at beholde dine data fysisk hos ECIT. 

2. Lav pris baseret på forbrug

Ved at bruge ECIT som IT-host bliver driftsudgifterne delt op i overskuelige månedlige betalinger, som er nemme at budgettere. Derudover baseres alle udgifter på driften, hvilket vil sige du kun betaler for det, som du bruger. 

3. IT-sikkerhed i topklasse

Sikkerheden er i top hos ECIT, som anvender syv sikkerheds lag, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed. Derudover bliver data altid sikkerhedskopieret hos ECIT. Du kan derfor trygt anvende ECIT som IT-server, så du ikke skal bekymre dig om hacking og at miste data. 

4. Bæredygtige serverløsninger

ECIT arbejder hele tiden på at forbedre sine servicer og sine systemer, så serverløsninger bliver så bæredygtige som mulige. 

5. Eget datacenter

Med eget datacenter kan ECIT arbejde uden et mellemled, hvilket både gør server arbejdet hurtigere, men også mere sikkert. 

6. Forskellige pakketilbud

ECIT tilbyder forskellige pakketilbud til din virksomhed:

  1. Basic pakken giver dig en dedikeret server, med netværk, storage og servere hardware, som holdes kørende 24/7.
  2. Operations pakken giver dig en dedikeret server og driftsservice, så overvågning og vedligeholdelse er med i pakken, oven i en backup service.
  3. Complete pakken giver dig en dedikeret server, driftsservice og backup, samt fri support og rådgivning fra konsulenter, som kan hjælpe med at svare på spørgsmål om vedligeholdelse og tilføjelser til serveren.

Tøv derfor ikke med at gå ind på Hosting af server og læs mere. Her kan du også kontakte ECIT til en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder, så du ved hvad du kan forvente af ECIT. Med 24 års erfaring er ECIT et sikkert valg, hvor du er garanteret god service, hjælp og ærlig rådgivning, og løsninger som er nemme at overskue. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *