3 gode grunde til at købe rattan møbler

Piaskogberg

3 gode grunde til at købe rattan møbler

22. februar 2021 Blog 0

Når du skal købe nye møbler til dit hjem har du sikkert nogle bestemte krav til dit køb: En overskuelig pris, et flot design, lækkert materiale og måske endda et miljøvenligt produkt. Hvis du kan nikke genkendende til disse krav så bør du ikke lede længere efter dine møbler, for Sika Design kan tilbyde dig alt dette og mere til. Sika Design har fusioneret moderne møbel design med bæredygtighed, så du kan få miljøvenlige møbler med et flot design, og så endda til overskuelige priser. 

Læs med her hvor vi giver dig tre gode grunde til at købe rattan møbler fra Sika Design, som er møbler skabt af græsarten rattan. Du kan også gå direkte ind på hjemmesiden Rattan møbler og se det store sortiment. Her kan du også bestille dine møbler online og få dem leveret lige til din hoveddør. 

1. Et slidstærkt materiale

I Indonesien gror rattan, som er en græsart, der vokser op af træerne i regnskoven. Det er verdens næst hurtigste voksende materiale, da det regenenerer sig selv i løbet af fem til syv år. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter høj, og er et perfekt materiale til at lave møbler.

Det er både et slidstærkt og modstandsdygtigt materiale over for varme, kulde og temperatursving, hvilket betyder dine møbler holder sig gode og stærke, både indendørs og udendørs. Særligt ét træk gør rattan et perfekt materiale til møbel produktion: Rattan er et solidt materiale og nemt at bøje, så med sin slidstærke natur kan dine rattan møbler holde i mange generationer. 

2. En fusion af moderne og traditionelt

Sika Design tilbyder møbler, som er skabt af en fusion af moderne og traditionelt håndværk. Designet er nemligt moderne og tidsløst, hvilket giver dig møbler som vil se flotte ud i flere generationer frem. Samtidig er møblerne lavet af håndkraft: De er flettet efter en lokal tradition i Indonesien, hvor flette kunsten og rattan materialet giver dig stærke og holdbare møbler. 

3. Bæredygtighed i hvert led

Høsten af materialet, produktionen af møblerne og transporten af møblerne foregår alt sammen efter et bæredygtigt koncept. Rattan bliver høstet af lokale bønder ved håndkraft. Alle møbler fra Sika Designs flettes og formes ved håndkraft, baseret på lokal traditionelt håndkraft. Der bruges derfor ganske få maskiner til hele produktionen.

Dernæst bliver møblerne sejlet direkte fra fabrikker i Indonesien til større eksport markeder, så møbler ikke sejles frem og tilbage forgæves. Da møblererne er stabelbare betyder det også, at de kan opbevares lettere, hvilket også mindsker udledning ved for eksempel transport. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *