Få dine forsendelser sikkert frem

Piaskogberg

Få dine forsendelser sikkert frem

17. januar 2021 Blog 0

Der kan opstå forskellige behov for, at du skal sende ting eller produkter. Det er fx populært som aldrig før at sælge ud af gamle ting. Hvis du er med på trenden, eller der opstår andre situationer, hvor du skal sende en pakke, eller at køber ikke har mulighed for at afhente dine gamle genstande, kan det være en god idé at tilbyde at sende det til køber.

Afhængig af hvad du skal sende, findes der forskellige muligheder for forsendelse og fragt, så du er sikker på at pakke tingene helt rigtigt, så de når sikkert frem til køber uden at gå i stykker.

Forskellige kasser

Der er mange forskellige former for kasser til forsendelse. Papkasser er et godt valg til beskyttende emballage, og det meste indhold er godt beskyttet med den tykke pap på alle sider.

Kasser kan købes i mange forskellige størrelser, så det er naturligvis nødvendigt at se på, hvad du skal have fragtet. Der findes endda kasser fremstillet til at fragte fx bøger, så alt afhængig af produkt eller ting, kan det være, at der findes en oplagt papkasse til netop dit formål.

Beskyttende fyld

Hvis det produkt, du sender, er en mere skrøbelig vare, kan det være en god idé med beskyttende fyld. Du kan få både kassefyld, som er miljøvenligt papir, samt de velkendte hvide pakkechips, træuld eller luftpuder.

Det forskellige fyld har forskellige funktioner, og hvis du derfor sender noget, der sagtens kan tåle at blive kastet rundt, men som helst ikke skal støde på siderne af papkassen, er kassefyld, i form af papir, en oplagt idé.

Når du skal sende mere skrøbelige ting, er pakkechips eller luftpuder mere beskyttende, og derfor et mere oplagt valg.

Andet tilbehør

Det er også relevant at tænke på andet tilbehør, der kan være en god mulighed for at beskyttet det, du skal sende. Når varen er pakket, skal du også have materiale til at kunne lukke pakken sikkert, så den ikke går op under fragten.

Boblefolie

Boblefolie har du muligvis selv prøvet at modtage i en pakke. Det er smart til at pakke genstande i, så varen ligger omsluttet sikkert mod stød og hårde slag. For ekstra beskyttelse kan du også lave en rede i papkassen med boblefolie, så indholdet er ekstra beskyttet.

Tape

Når du har pakket dine ting, er det en god idé at forsegle pakken, så intet kan komme ind eller ud. Det kan du gøre ret simpelt med pakketape, som er bredere og af kraftigere kvalitet end almindeligt tape, og derfor velegnet til at lukke papkasser til, så der ikke er nogen risiko for, at de går op under fragt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *