Køb dit drømmeur med finansieringshjælp fra Swisstime

Piaskogberg

Køb dit drømmeur med finansieringshjælp fra Swisstime

1. december 2020 Blog 0

Eksklusive ure er et fantasisk smykke, som byder på elegance, stil og et praktisk tiltag på dit håndled, som vil kunne give dig glæde i mange år fremover. For de helt luksuriøse modeller er kvaliteten i topform, og designet er tidsløst, så et eksklusivt ur er en investering for fremtiden, da det vil blive ved med at være et praktisk smykke, som du kan bruge igen og igen. Dog kan sådanne eksklusive ure også være dyre, og det kan ofte koste mere end hvad de fleste kan ligge som et beløb her og nu. Hos Swisstime synes vi det er så ærgerligt, hvis det er pengene der står i vejen for din drøm om et flot ur, og dette har vi vil gøre noget ved. Derfor tilbyder vi finansiering af dit urkøb, så du uden problemer kan få fingrene i dit drømme ur. Læs med her, hvor vi giver dig en introduktion til hvad vi kan tilbyde dig, eller gå direkte ind på vores hjemmeside finansiering og læs meget mere om dine muligheder. Du kan også altid kontakte os direkte til en uforpligtende samtale om dine muligheder og dit behov. 

Gør drømmen til virkelighed

Med en finansieringsløsning fra Swisstime kan vi tilbyde til at tilpasse løsningen efter din økonomi. Dette er uafhængigt af om du har et højt eller lavt rådighedsbeløb om måneden, da ens drøm ikke skal komme an på dette. Vi kan tilbyde dig denne løsning på de bedste brands inden for eksklusive ure, såsom Omega, Breitling, Rolex, Tag Heuer og flere endnu. Når vi laver en finansieringsløsning til dig tager vi både din økonomi og dit drømmeur i betragtning, så hele forløbet bliver på dine præmisser. 

Forskellige former for løsninger

Vi har skræddersyet to forskellige løsningsmuligheder, som kan give dig god fleksibilitet når du køber dit drømmeur. Derfor kan vi tilbyde dig de følgende to muligheder:

  1. Et basislån. Her tilbyder vi at du kan låne op til 250.000 kroner og herefter kan du vælge at betale beløbet tilbage over en periode på mellem 12 – 250 måneder. Denne løsning giver dig et højt rådighedsbeløb, så du ikke behøver gå på kompromis med dit drømmeur. Derudover giver løsningen dig også fleksibilitet i forhold til at betale pengene tilbage, så ikke behøver at føle tilbagebetalingen særligt meget hver måned. 
  2. Et rentefrit lån. Her tilbyder vi at du kan låne op til 75.000 kroner og herefter kan du vælge at betale beløbet tilbage over en periode på mellem 12 – 23 måneder. Lånet er rentefrit, så ved præcis hvor mange penge, du skal betale tilbage fra dag et, uden ekstra omkostninger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *