3 gode grunde til at købe pottemagneter hos Larko Magneter

Piaskogberg

3 gode grunde til at købe pottemagneter hos Larko Magneter

18. november 2020 Blog 0

Hvis dit firma står og mangler pottemagneter bør du overveje at købe disse hos Larko Magneter. Hos Larko Magneter kan vi nemlig garantere den bedste kvalitet på markedet til fordelagtige priser, og samtidig smider vi den bedste service oveni hatten. Vi er ikke gået på kompromis på noget punkt med vores pottemagneter, og derfor er en investering i pottemagneter fra Larko Magneter en investering, der vil give igen og igen. De holder længe, har god styrke og er nemme at montere og arbejde med. Vi vil herunder give dig 3 gode grunde til at købe dine pottemagneter hos Larko Magneter. Er din interesse allerede blevet vakt, eller ved du allerede hvad du leder efter, så kan dugå ind på vores hjemmeside https://larko.dk/pottemagneter og tjekke vores store sortiment ud. 

1. Vi kender til vores pottemagneter

Hos Larko Magneter kender vi alt til magneter. Vi kan tilbyde Excello Pottemagneter, som er ekstra stærke permanente magneter, som bruges til professionel holdefunktion i industrien. Ved kun at være magnetiske på den ene side er pottemagneter ikke omgivet af en stålkappe, men kan udføres med neodym magnet, ferri magnet eller AINiCo magnet. Alle vores pottemagneter kan fås med blandt andet gevind, gevindbøsning, nedsunket hul eller gennemboring, samt en lang række andre typer af pottemagneter. 

2. God kvalitet og god erfaring

Hos Larko Magneter er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Derfor kan vi garantere magneter, som er lavet af det bedste materiale på markedet, hvilket sikrer, at dine magneter vil holde i meget lang tid. Næsten alle vores magneter er certificerede, hvilket betyder, at du med ro i maven kan investere penge i at købe pottemagneter hos os. Vi har mere end 20 års erfatin med B2B magneter og med vores special producerede magneter, som vi producerer efter dit behov. Så skulle vores standard pottemagneter ikke passe til dit behov, så finder vi en løsning for dig. 

3. Et kæmpe sortiment af pottemagneter

Hos Larko Magneter kan vi stolte præsentere et kæmpe sortiment af pottemagneter. Vores sortiment strækker sig fra neodym pottemagneter, ferrit pottemagneter og søgemagneter, til ferrit kunststof pottemagneter, alnico pottemagneter og tilbehør til pottemagneter. Og udover dette sortiment skal du huske på, at finder du ikke, hvad du leder efter, så tilbyder Larko Magneter også skræddersyede løsninger. 

Så hvad venter du på? Gå ind på vores hjemmeside https://larko.dk/pottemagneter og tjek vores sortiment ud. Vi tilbyder dag til dag levering for alle lagervare, så bestiller du i dag kan du have dine pottemagneter allerede imorgen. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *