Sådan får du fat i et par Yeezys

Piaskogberg

Sådan får du fat i et par Yeezys

22. oktober 2020 Blog 0

Der er ingen tvivl om at der er en tilsyneladende uendelige stigende popularitet indenfor salg af Yeezys. Kanye West, der i samarbejde med Nike og derefter Adidas, har formået at skabe udgivelser med en ekstrem høj popularitet, der for altid har ændret shoppingkulturen indenfor sneakers med sine Yeezys.

Yeezy 350 er da også blevet udnævnt som de mest indflydelsesrige sneakers i 2016, og Kanye Wests virksomhed blev vurderet som et af de mest eksplosivt, succesrige mærker i 2018. Så at skaffe sit eget par af enhver af Yeezy modellerne, kan virke som lidt af en umulig opgave, men her vil vi alligevel komme med nogle tips til, hvordan du kan få fingerne i dine egne.

Vær tidligt på den

Når der bliver frigivet nye Yeezys er det vigtigt at være online så tidligt som muligt på frigivelsesmorgenen. Adidas er den sikreste og hurtigste måde at købe Yeezys online på, men de har normalt et ventesystem, hvor du tilfældigt får adgang til produktsiden, så det er godt at logge på så hurtigt som muligt og fra flere forskellige enheder, så du har større chance for at komme ind tidligt.

Sørg derfor for forinden at tjekke op på oplysninger omkring frigivelser af Yeezys, da disse ofte bliver ændret. Hold både øje på deres hjemmeside, men også på Instagram og Twitter, bliver der tit lagt opdateringer op indtil sidste øjeblik.

Kend til forhandlerne

Visse detailhandlere frigiver nogle gange Yeezys online. Adidas er som nævnt, den største onlineforhandler og starter normalt kl. 9 på den officielle dato, medmindre andet er angivet.

Specialiserede sneakers sider er et indlysende sted at gøre et forsøg, men der er også andre mulige detailhandlere. Dette er de steder, du måske skal forsøge dig med, hvis ikke det lykkedes at skaffe Yeezys anden steds fra.

Sæt ikke din forventninger for højt

“Opret en onlinekonto på dine valgte forhandlers websteder, inden lanceringen går i luften. For at fremskynde købsprocessen, eller hvis du støder på et problem når du går til kassen, kan det være en god ide at bruge din PayPal konto til betaling. Dette løser ofte problemer ved kassen og gør betalingen hurtigere at komme igennem.

Sørg derfor for, at du enten kan huske eller har gemt dine login oplysninger til når du skal betale. Der er intet mere irriterende end at gå glip af en lancering, fordi du har brugt for lang tid på at skulle finde frem til dit login. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *