Hvad er golf og hvem kan spille golf?

Piaskogberg

Hvad er golf og hvem kan spille golf?

22. oktober 2020 Blog 0

Golf er en nærmest unik sport, der kombinerer perioder med intens koncentration og dygtighed med meget længere perioder med at gå rundt i de smukke landskaber. Der er derfor ingen bedre sport til at bringe mennesker sammen, og med sin vindende kombination af motion, personlige udfordringer, konkurrence og social interaktion, er golf den perfekte vej til et godt helbred og lykke for de fleste, der kaster sig ud i det.

Golf spilles på en bane på 18 huller, hvor vinderen således er den person, der får bolden i hul på færrest skud. En kortere version af spillet, kan dog spilles med ni huller. Stadig ikke sikker på, om golf virkelig er noget for dig? Læs her for at bryde nogle af myterne om golf, der måske kan hjælpe dig med at skifte mening.

Sådan kommer du i gang med golf

Hvis du som udgangspunkt aldrig har spillet golf før, eller bare er lidt rusten, er dette et godt udgangspunkt. Sessionerne med golf er sjove og omgængelige og afholdes i en afslappet atmosfære, hvor du lærer det grundlæggende og finder ud af de grundlæggende muligheder.

Golf er for alle

Handicapsystemet i golf gør det let for spillere med et handicap at spille sammen med handicappede spillere. Ud over dette, er det også fantastisk måde at udvikle sig på og opnå en rumlig bevidsthed på, da golf er med til at lære sociale færdigheder og selvforbedring. Det er initiativer til at tilskynde børn og unge til også at komme i gang med golf. Det er nemlig mange gode mulighed for børn og unge for at opleve golf, og de fordele, som det har at tilbyde.

Der er også ofte mange forældre, der støtter deres børn og golfklubben som for eksempel frivillige. De typer roller, som man kan udføre, er uendelige i forhold til at bidrage med administration, support og coaching af eleverne, hjælp til skoleprogrammer, begivenheder, markedsføring og redigering af hjemmeside, er blandt nogle af de opgaver, man kan hjælpe med at løse.

Det kræver dog som regel noget udstyr for at komme i gang med golf, og derfor kan det desværre også have et ry for at være en dyr affære. Det er dog relativt billigt at komme i gang med golf. Og du kan endda finde et Golf udsalg her, hvor der er tilbud på nedsatte varer, som du kan få brug for, hvis du overvejer at skulle i gang med golf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *