Derfor skal du vælge biopejs og biobrændstof

Piaskogberg

Derfor skal du vælge biopejs og biobrændstof

22. oktober 2020 Blog 0

Biopejs indbygning har brug for biobrændstof eller bioethanol, som er i høj efterspørgsel, da det har så mange fordele i forhold til den almindelige træbrugte pejs. Disse fordele vil vi komme nærmere ind på herunder.

Hvad er fordelene ved biobrændstof?

Når biobrændstof forbrændes, frigiver det meget lidt kuldioxid og vanddamp. Dette efterlader ingen sod, intet rod og ingen røg. Dette betyder også, at med en biopejs behøver du ikke en røggas eller en skorsten til røg, fordi der ikke er nogen. Dette er en stor fordel for dem, der ønsker at tilføje en biopejs til deres hjem, men ikke har nogen skorsten. Installation af skorsten er normalt en dyr og besværlig affære, såvel som kompliceret. Med dette får du en pejs uden besværet med skorstensinstallation.

Der er heller ikke noget problem ag gøre rent, efter at biobrændstofpejsen er brugt op, hvilket kan være en enorm lettelse for mange mennesker. Enhver med en traditionel pejs vil vide, hvor stor en opgave det kan være at rense en pejs, efter at træet er brændt op.

Da det ikke giver nogen røg, er det en miljøvenlig mulighed. Desuden er biobrændstof i sig selv fremstillet af planteekstrakter, hvilket gør det til en sundere løsning med renere afbrænding end fossile brændstoffer, der traditionelt bruges i pejse. Det forhindrer også nedskæring af træer for at give træ til pejsen.

Det eneste alternativ til den traditionelle gasbaserede eller træbaserede pejs er en pejs med biobrændstof, hvis du faktisk ønsker ægte flamme og varme. Elektriske pejse er tilgængelige, men de giver ingen af ​​de to muligheder. En biopejs producerer ægte flammer og ordentlig varme, så længe den brænder. Mangel på skorstene eller røggas sørger for, at der ikke går varmetab undervejs og distribuerer i stedet varmen rundt i rummet.

Det er ret utroligt især for dem med traditionelle pejse, at disse kan installeres uden nogen former for besvær. Fritstående modeller er tilgængelige, der kan placeres hvor som helst og kræver ingen installation. De vægmonterede installeres på samme måde som et vægmonteret tv, vil skulle installeres. De indbyggede biopejse kræver korrekt installation; men de er stadig mindre komplicerede og besværlige end ved traditionelle pejse.

De er samtidigt lige så lette at antænde. Biopejsen skal fyldes op med brændstof og skal derefter tændes. Hvis du ikke vil have ilden ud over et område,  skal du bare lægge låget på ilden og ikke blot slukke ilden, da brændstoffet kan genbruges igen senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *