Frisk drikkevand med frugtsmag hele dagen

Piaskogberg

Frisk drikkevand med frugtsmag hele dagen

2. september 2020 Blog 2

Vidste du, at din krop består af ca. 60% vand? Mange processer i kroppen fungerer bedst, hvis vi er godt gennemvandede. Det er derfor en rigtig god ide at få drukket nok i løbet af dagen.

Men det kan være svært at få adgang til vand, som er frisk og lækkert. Vand på flaske kan også være dyrt at skulle købe dagligt. Og måske er du ikke så vild med smagen af vand?

Derfor kan en drikkeflaske med frisk frugt være et godt alternativ. Du sparer penge, fordi du ikke skal rende i kiosker og købe vand. Du kan også nyde smagen af lækre frugter sammen med det sunde vand. Se udvalget af drikkeflasker med frugt her: Drikkedunke

Derfor er vand livsvigtigt 

Generelt har du rigtigt godt af at få nok vand. Vand spiller nemlig en central rolle i flere vigtige funktioner i kroppen. Kroppen skal f.eks. bruge vand til forbrændingen. Vi bruger også vand, når vi skal af med affaldsstoffer via nyrerne. Hvis vi sveder og har det varmt, spiller vand også en central rolle, da kropstemperaturen skal reguleres og vi skal gerne af med varmen igen. 

Hvor meget vand skal jeg drikke om dagen?

Hvis du er sund og rask og med et almindeligt aktivitetsniveau, anbefales det, at man drikker 1 ½ liter vand i døgnet. 2 liter er også iorden. Du tager heller ikke skade af at drikke 3-4 liter, men så er vi også ved at være oppe på det maskimalt anbefalede. Hvis du drikker 3-4 liter om dagen, er det ikke farligt for organismen, men du skal oftere tisse. Generelt er kroppen god til at give dig besked om at få drukket vand, du mærker nemlig tørst. 

Nyd smagen af vand med frisk frugtsmag

Hvis du ikke er så vild med smagen af vand i sig selv, kan du investere i en drikkedunk med frugt, der egner sig perfekt til pendlerturen, en lang dag på arbejde eller i skolen. Drikkedunken kan også tages med til træning. 

Der findes flere varianter af drikkedunke med plads til frugt. Du kan f.eks. købe en flaske med et infusionsfilter, der giver dit vand en frisk, naturlig smag. I flaskens filter kan du lægge forskellige former for frugt, citrus, agurk eller lignende. Resultater er lækkert vand med en frisk smag dagen lang. 

Du kan også bruge frosne bær, f.eks. blåbær, jordbær eller hindbær. De frosne bær hjælper med  at holde vandet køligt i længere tid.

Flasken er perfekt til at tage med på jobbet, på skole, til fritidsaktiviteter. De lækre frugter i en flot flaske er med til at motivere dig til at drikke sundt vand – istedet for sodavand, som danskerne er blevet lidt for vilde med at drikke. 

2 svar

 1. Nohr M. siger:

  Piaskogberg.dk Hejsa,
  Det var sku alt tiden værd! 🙂 Fortsat god dag, Nohr

 2. Maja A. H siger:

  Piaskogberg.dk – Godt gået,
  Det er så inderligt godt
  Mvh.. Maja A. H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *