Sådan får du en ung og sommerklar hud

Piaskogberg

Sådan får du en ung og sommerklar hud

30. juni 2020 Blog 5

Hvis der desværre er én ting som corona virussen gav os alle sammen lidt mere af, end hvad godt er, så er det bekymringsrynker. Coronatiden har været en utroligt stressende tid for os alle sammen og det har både medført rynker og mere uren hud. 

Uren hud opstår nemlig oftest under stressede perioder og derfor er det intet under, at så mange mennesker døjer med det lige for tiden. Heldigvis findes der rigeligt af både produkter og metoder der kan være med til at gøre sommerhuden lige den del flottere – du finder dem herunder.

Har du overvejet den naturlige vej?

Selvom den naturlige vej overhovedet ikke kan garantere noget øjeblikkeligt eller synligt resultat, så er det alligevel den rigtige vej at gå for langt de fleste mennesker. Når vi mennesker dykker ned i fysisk- og mentalt velvære opdager langt de fleste nemlig at der slet ikke er nogen grund til at gå og være usikker omkring sin hud – det er alle jo! 

Hvis den naturlige vej er den eneste rigtige vej for dig er det værd at overveje om den rene hud skal komme indefra eller igennem en række helseprodukter. Hvis den rene hud skal være en indefra- og ud oplevelse er det første sted at starte med mindfullness og meditation, der alt sammen skal mindske den stress som vi går med. 

Næst bør du selvføglelig kigge på de råvarer som du spiser – er de sunde, betvivlsomme eller bare helt og aldeles usunde? Der er ingen skam i at være klar over at man har en dårlig vane, så kan der i det mindste gøres noget ved det. Går du og spiser lige meget nok sukker her i karantænetiden, så er det værd at overveje at skære det fra kosten, der findes et hav af forskellige sunde alternativer.

Den kosmetiske vej

Botox, restylane og andre kosmetiske løsninger er og bliver kun mere og mere populære hos danskerne. Om det har noget at gøre med at resultaterne bliver markant bedre end i 80\’erne eller det faktum at det virker næsten øjeblikkeligt er ikke til at sige. 

Går du med overvejelser om at få \’løst\’ dit problem i en fart og komme af med den mindreværd så du kan få en god sommer, så er dette måske den rigtige løsning for dig. Du bør selvfølgelig ikke tø til den billigste udbyder dog, da det ofte er lig med et svingende resultat. 

5 svar

 1. Alma K. siger:

  kære – Piaskogberg.dk
  Fin artikel 😀
  Kærligst, Alma K.

 2. Liam I. siger:

  Piaskogberg.dk – Hej,
  God og kort artikel – flere af dem Rigtig god aften, Liam I.

 3. Valdemar N. siger:

  Hullehøj Piaskogberg.dk
  Hvor kan jeg læse videre omkring dette? De bedste hilsner, Valdemar N.

 4. Konrad L. siger:

  Piaskogberg.dk – Godt gået, Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Sådan får du en ung og sommerklar hud, så er det bare utroligt godt skrevet
  Dbh. Konrad L.

 5. Frederik A. G. siger:

  Fedt Piaskogberg.dk Ift. Sådan får du en ung og sommerklar hud, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. 😉 Fortsat god aften. Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *