Sådan gør du cyklen sommerklar

Piaskogberg

Sådan gør du cyklen sommerklar

30. april 2020 Blog 8

Der er få ting der giver den samme \’sommer\’ følelse i maven som at rulle ned igennem gaden på sin sprit nye og sommerklare cykel. Hvis man bor i storbyerne kan man også nikke anerkendende til at cyklen faktisk oftest er hurtigere end offentligt transport – og så er den desuden gratis! 

Fordele ved at bruge cyklen over så mange andre transportmidler er mange – du kommer hurtigt rundt, det er gratis, det er sundt og bidrager til et længere liv og så kan du faktisk stadig se smart ud imens du gør det. 

Hvis du er en af de mennesker der har besluttet at de ikke cykler i hele vinterhalvåret, så bør du nok begynde at overveje en lille renovation af cyklen, så du ikke skal til at bruge værdifulde sommertimer på det. 

Før du går i gang er der dog et par ting der er gode at vide, der både kan spare dig for penge og kræfter i det lange løb – så du stadig har råd til en god Nutcase cykelhjelm.

Før du går i gang – tip #1

Hvis du slet ikke har brugt cyklen hele vinteren over håber jeg i allerhøjeste grad at du i det mindste har haft den til at stå indenfor – hvis din cykel har stået ude hele vinteren er der desværre gode chancer for at den er rustet væk. 

Har du haft den indenfor er første tip at gøre den fuldstændig rent, så der ikke engang sidder det mindste støvfnug tilbage på den – det kommer til at gøre hele processen mere \’lækker\’ og ligetil for dig. 

Før du går i gang – tip #2 

Når cyklen er støvet af og helt poleret, så burde du egentligt være klar til at gå igang – hvis du selvfølgelig har alt det værktøj du skal bruge.

Lige med cykler, der jo nærmest er en hel uddannelse i sig selv, findes der et hav af forskellige værktøjer som du skal bruge, som er unikke for cykler. Derfor nytter det ikke noget at gå igang med at renovere den, hvis ikke du har alle de værktøjer som du egentligt har brug for. 

Der er nemlig få ting der er lige så irriterende som at sidde med en cykel der er helt skilt ad og sidde og mangle ét bestemt stykke værktøj – det er sådan nogle scenarier der ender med at du bliver for doven til at samle den igen og den bare ender med at ligge og flyde.

 

 

 

 

 

 

8 svar

 1. Anna Y. siger:

  Piaskogberg.dk Godt gået,
  Godt læsestof til de interessante.
  Med venlig hilsen, Anna

 2. Laura A. H siger:

  Heey, Piaskogberg.dk Helt vildt godt Kærligst, Laura

 3. Leonora O. siger:

  Hullehøj – Piaskogberg.dk Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen! De kærligste hilsner, Leonora

 4. Oliver Y. siger:

  Konge artikel Piaskogberg.dk
  Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller?
  Rigtig god aften, Oliver

 5. Mille X. siger:

  Heja Piaskogberg.dk
  Stærkt
  Venligste hilsner, Mille X.

 6. Luna B. siger:

  Piaskogberg.dk – Hej, Fin artikel Rigtig god dag

 7. Aksel B. siger:

  Hej med jer, – Piaskogberg.dk God og kort artikel – flere af dem 😀
  På forhånd tak, Aksel

 8. Felix N. siger:

  Godt gået
  Har lige læst artiklem om Sådan gør du cyklen sommerklar, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? Rigtig god aften. Felix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *